Open Air: Planet of the humans

Add to Calender 2020-09-12 18:00:00 2020-09-12 18:00:00 Open Air: Planet of the humans | Climaxi In 2019 brachten Jeff Gibbs en Michael Moore 'Planet of the humans' uit. Deze documentaire stelt vragen bij groene energie: is die wel zo duurzaam? Is de keuze tussen nucleaire, fossiele en hernieuwbare energie dan toch niet zo eenvoudig? De film werd in de massamedia grotendeels afgedaan als irrelevant en ongeloofwaardig. Ook in de klimaatbeweging was er discussie.
Bij Climaxi-Antwerpen denken we dat planet of the humans een goede aanleiding is om een gesprek aan te gaan met andere klimaatactivisten en als het kan een gemeenschappelijk standpunt in te nemen. Daarom nodigen we jullie uit deze film samen te bekijken en bespreken. https://climaxi.be/agenda/open-air-planet-of-humans
Herrystraat 22, 2100 Deurne Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Open Air: Planet of the humans

In 2019 brachten Jeff Gibbs en Michael Moore 'Planet of the humans' uit. Deze documentaire stelt vragen bij groene energie: is die wel zo duurzaam? Is de keuze tussen nucleaire, fossiele en hernieuwbare energie dan toch niet zo eenvoudig? De film werd in de massamedia grotendeels afgedaan als irrelevant en ongeloofwaardig. Ook in de klimaatbeweging was er discussie.

Bij Climaxi-Antwerpen denken we dat planet of the humans een goede aanleiding is om een gesprek aan te gaan met andere klimaatactivisten en als het kan een gemeenschappelijk standpunt in te nemen. Daarom nodigen we jullie uit deze film samen te bekijken en bespreken.