Afgelast: Rise for Water: the Planet is on Fire

Add to Calender 2020-03-22 13:00:00 2020-03-22 13:00:00 Afgelast: Rise for Water: the Planet is on Fire | Climaxi Volgens de UN sterven elk jaar 3,6 miljoen mensen aan ziekten die te maken hebben met onveilig water, 9 miljoen mensen sterven aan ondervoeding. Vanwege afval, vervuiling en de commercialisering van water nemen droogte en branden toe, zoals we zien in Australië, maar ook in Europa en over de hele wereld. https://climaxi.be/agenda/afgelast-rise-for-water-planet-on-fire Rue Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Brussel Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Volgens de UN sterven elk jaar 3,6 miljoen mensen aan ziekten die te maken hebben met onveilig water, 9 miljoen mensen sterven aan ondervoeding. Vanwege afval, vervuiling en de commercialisering van water nemen droogte en branden toe, zoals we zien in Australië, maar ook in Europa en over de hele wereld.
De opwarming van de aarde verstoort eveneens de watercyclus en veroorzaakt droogte, overstromingen en extreme orkanen. Al deze door de mens veroorzaakte fenomenen maken water schaars, doen het aantal doden exploderen en verergeren of veroorzaken conflicten en oorlogen om controle over water.

wereldwaterdag