Weekend: Fiesta Partigiani

Add to Calender 2018-08-10 08:00:00 2018-08-10 08:00:00 Weekend: Fiesta Partigiani | Climaxi Parkveld is een open, groene ruimte, langs de Geldenaaksebaan in Heverlee, die al méér dan twintig jaar wordt bedreigd. Het stadsbestuur wil er een nieuw bedrijventerrein aanleggen, bouwfirma Extensa wil er een residentiële wijk neerpoten. Maar al even lang is er verzet tegen deze plannen. Dat verzet leeft vandaag méér dan ooit. Daarom organiseren actiegroep Parkveld blijft natuurlijk! en Climaxi vzw van 10 tot 12 augustus de tweede editie van het 'Fiesta Partigiani', een do it yourself weekend, boordevol muziek, workshops, markt, vegan food, film en info.
https://climaxi.be/agenda/weekend-fiesta-partigiani
Parkveld, Heverlee Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public
Fiesta Partigiani 2018

Parkveld is een open, groene ruimte, langs de Geldenaaksebaan in Heverlee, die al méér dan twintig jaar wordt bedreigd. Het stadsbestuur wil er een nieuw bedrijventerrein aanleggen, bouwfirma Extensa wil er een residentiële wijk neerpoten. Maar al even lang is er verzet tegen deze plannen. Dat verzet leeft vandaag méér dan ooit. Daarom organiseren actiegroep Parkveld blijft natuurlijk! en Climaxi vzw van 10 tot 12 augustus de tweede editie van het 'Fiesta Partigiani', een do it yourself weekend, boordevol muziek, workshops, markt, vegan food, film en info. Sla je tentje op. Of spring gewoon een dag binnen. 

Programma (work in progress):

Vrijdag 11 augustus
10u Welkom & opbouw

Optredens vanaf 19u.
Lady Angelina
Donder, hel en hagel

Zaterdag 12 augustus

Vanaf 14u
Doorlopend
Workshops
Cinema Parkveld
Markt
Boeken
Poëzie
Initiatie buikdans door MizkaoZ

Optredens vanaf 14u

14u The incredible Parkveld Experience
16u Equinox the peacekeeper
20u Murga Armada
22u Airplane
23u vuurshow door MizkaoZ en Oersprong

Vanaf 18u Volxkeuken

Zondag 13 augustus

11u - 12.30u Brunchconcert, met o.a. Bart Thoelen
12.30u - 14u Wandelingen en workshops


14u - 16u Meeting Parkveld blijft natuurlijk!
Met diverse sprekers over het belang van het behoud van Parkveld als open, groene en agrarisch ruimte.
Plus debat met alle aanwezigen

Grote boerentombola

Met tussendoor: rustige muziekjes

17u Einde

Toegang: vrije dagbijdrage
Bereikbaarheid:

Geldenaaksebaan (tegenover Sint-Albertuscollege)
Bus: Halte Petrusberg of Halte Schaatsbaan
Auto: Via Schaatsbaan Haasrode, Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven (geef dit adres op in je gps).

Wegbeschrijving
Hoe kan je op het Fiesta Partigiani geraken? Parkveld is een grote, agrarische en groene zone rechts van de Geldenaaksebaan als je vanuit Leuven komt (tegenover het Sint Albertuscollege). Hoe geraak je ter plekke? Wie met het openbaar vervoer wil komen kan aan het station van Leuven een bus nemen. Ofwel kies je voor lijn 630 en stap je af aan halte ‘Petrusberg’. Je bent dan aan de Geldenaaksebaan, ziet het Fiesta liggen en kunt er geraken via een wandelpaadje. Je kan ook kiezen voor de lijnen 4 en 6 tot de halte ‘Schaatsbaan’. Je stapt dan af aan de schaatsbaan, loopt via de parking van de schaatsbaan naar de achterkant ervan, waar een veldwegje start dat je ter plekke brengt.. Het is ook heel makkelijk om er met de fiets te geraken. De Geldenaaksebaan start aan Parkpoort op de Leuvense ring. Wie met de auto komt, geraakt er het best via de E40. Wie uit de richting Brussel of van de E314 komt, neemt dan de afrit Haasrode (23a). Wie uit de richting van Luik komt neemt de afrit Haasrode (23). Je parkeert de wagen dan best aan de Ijsbaan van Haasrode: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven (geef dit adres op in je gps).