webinar: What's up with Project One?

Add to Calender 2022-12-15 17:30:00 2022-12-15 17:30:00 webinar: What's up with Project One? | Climaxi Tatiana Luján van Client Earth zal ons meer vertellen over de rechtszaak tegen Project One, Andy Gheorghiu en Amadeo Ghiotto stellen een nieuw rapport voor van Break Free from Plastics: Winter is coming: Plastic has to go. Tot slot geven we het woord aan Scott Edwards (Columbia Law School), docent Rechten en advocaat uit de Verenigde Staten. Hij vertelt over de gevolgen van de toeleveringsketen van Ineos voor de mensen in de VS. https://climaxi.be/agenda/webinar-whats-up-project-one Webinar Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Jullie hebben het waarschijnlijk al vernomen. De bomen zijn gekapt en de grondwerken zijn begonnen op het terrein van Ineos Project One. Tijd voor een update want de strijd tegen Ineos is nog niet gestreden. 

 

We nodigen jullie graag uit op onze webinar in samenwerking met Andy Gheorghiu, de Peperfabriek en Climaxi op donderdag 15 december om 18u30. 

 

Tatiana Luján van Client Earth zal ons meer vertellen over de rechtszaak tegen Project One, Andy Gheorghiu en Amadeo Ghiotto stellen een nieuw rapport voor van Break Free from Plastics: Winter is coming: Plastic has to go. Tot slot geven we het woord aan Scott Edwards (Columbia Law School), docent Rechten en advocaat uit de Verenigde Staten. Hij vertelt over de gevolgen van de toeleveringsketen van Ineos voor de mensen in de VS. 

 

Let op! De lezing is in het Engels. Ze is gratis maar we vragen toch om even in te schrijven: https://forms.gle/jufw27VJDGQorFUK9  Nadien krijg je van ons een zoom-link. 

Meer informatie kan je ook vinden op facebook.