Vergadering: wat na de Klimaatbetoging?

Add to Calender 2019-04-02 18:00:00 2019-04-02 18:00:00 Vergadering: wat na de Klimaatbetoging? | Climaxi Op vrijdag 15 maart organiseerden we de Klimaatbetoging in Zottegem, als aansluiting bij de Global Strike for Future die wereldwijd meer dan 1,5 miljoen mensen op de been bracht.
Wij roepen na de Klimaatbetoging op om het werk verder te zetten.
We nodigen je daarom uit voor een vergadering op 2 april om 20 uur in vzw ’t Uilekot (Groenlaan 39, Herzele). Daar willen we zien welke verdere acties we samen kunnen voeren. https://climaxi.be/agenda/vergadering-wat-na-de-klimaatbetoging
’t Uilekot, Groenlaan 39, 9550 Herzele Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public
vergadering_Herzele

Op vrijdag 15 maart organiseerden we de Klimaatbetoging in Zottegem, als aansluiting bij de Global Strike for Future die wereldwijd meer dan 1,5 miljoen mensen op de been bracht.

Samen oefenen we druk uit voor een andere klimaatpolitiek in België, in Vlaanderen, in onze streek en gemeente.

Wij komen niet alleen op voor een klimaatwet, maar ook voor ecologische én sociale initiatieven die deze wet concreet moeten vorm geven: bijvoorbeeld een betonstop, beter openbaar vervoer in onze regio, verbetering van de publieke dienstverlening, méér bos, hernieuwbare energie in plaats van kernenergie en financiering daarvan door de sterkste schouders.

Wij roepen na de Klimaatbetoging op om het werk verder te zetten.
We nodigen je daarom uit voor een vergadering op 2 april om 20 uur in vzw ’t Uilekot (Groenlaan 39, Herzele). Daar willen we zien welke verdere acties we samen kunnen voeren.