Plastickeutels terug naar afzender

Add to Calender 2020-04-20 06:00:00 2020-04-20 06:00:00 Plastickeutels terug naar afzender | Climaxi Climaxi start een actie om de plastic keutels aan de Schelde terug te sturen naar de eigenaars.
Doe mee! Alle info op onze website. Samen roepen we de vervuilers op om hun rommel op te kuisen. https://climaxi.be/agenda/plastickeutels-terug-naar-afzender
Climaxi Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

De vraag naar gas en olie daalt in China door het coronavirus. De Amerikaanse gas en olie-industrie krijgt rake klappen door de coronacrisis. Voorlopig komt gasbevoorrading nog niet in het gedrang maar de daling van de Chinese vraag maakt de markten onrustig. Door de corona-pandemie ligt de maatschappelijke discussie op vele vlakken stil. Climaxi zoekt net als velen naar manieren om die opnieuw aan te wakkeren. Daarom starten we een actie om de plastic keutels aan de Schelde terug te sturen naar de eigenaars.

Climaxi stuurt de keutels terug naar de afzenders Ineos, Borealis, Exxon Mobile, Total of het Havenbedrijf. Wil je ons een handje helpen? Stort 6 euro op onze rekening en we sturen voor jou een doos, gevuld met plastickeutels, naar de vervuiler van jouw keuze.

Overschrijving van 6 euro graag op rek. nr. van Climaxi vzw
BE40 0016 3236 1163,
met vermelding ‘Retour plastickeutels’
en de naam van de vervuiler naar keuze.
En wij maken er werk van!