Openbaar Vervoer in Z.O.-Vlaanderen

Add to Calender 2019-09-27 18:00:00 2019-09-27 18:00:00 Openbaar Vervoer in Z.O.-Vlaanderen | Climaxi Climaxi wil samen met zoveel mogelijk andere mensen bekijken hoe we de afbouw van openbaar vervoer kunnen aanpakken én zou graag positieve voorstellen doen om het openbaar vervoer in de Denderstreek te verbeteren! sp.a-parlementslid Anja Vanrobaeys werkte een voorstel uit voor betere verbindingen: Z.O.-Vlaanderen Express. Ook andere voorstellen zijn méér dan welkom.
Wij willen U uitnodigen op een Vergadering vrijdag 27 september in Café Bierwinkelken, Stationsplein te Burst om 20 uur. https://climaxi.be/agenda/openbaar-vervoer-zo-vlaanderen
Café Bierwinkelken, Stationsplein, Burst Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

De NMBS maakt een nieuw plan op voor de komende jaren. Het spoorbedrijf liet al weten niet kunnen tegemoet te komen aan de vraag naar méér openbaar vervoer als de overheid zijn dotaties aan de NMBS niet verhoogt. In het kader van deze negatieve beleidslijn denkt men er ook al aan om zoveel mogelijk lokaal verkeer naar de gemeenten toe te schuiven en het openbaar vervoer verder af te bouwen. Zo wil de NMBS af van de spoorlijn Burst-Aalst en denkt De Lijn er aan om buslijn 92 Zottegem-Woubrechtegem te beperken tot Herzele centrum.

Climaxi wil samen met zoveel mogelijk andere mensen bekijken wat we daar kunnen rond doen én zou graag positieve voorstellen doen om het openbaar vervoer in de Denderstreek te verbeteren! sp.a-parlementslid Anja Vanrobaeys werkte een voorstel uit voor betere verbindingen: Z.O.-Vlaanderen Express. Ook andere voorstellen zijn méér dan welkom.

Wij willen U daarom uitnodigen op een Vergadering vrijdag 27 september in Café Bierwinkelken, Stationsplein te Burst om 20 uur.

vzw Climaxi Groenlaan 39 9550 Herzele
info@climaxi.be of 0496/718472

trein