HER-CULI - Hoofdgerechten: Tarte tatin van witloof, Tempura van zoete aardappel, pastinaak en soubiseaardappel 

Add to Calender 2020-12-08 13:00:00 2020-12-08 13:00:00 HER-CULI - Hoofdgerechten: Tarte tatin van witloof, Tempura van zoete aardappel, pastinaak en soubiseaardappel  | Climaxi De Provincie Oost-Vlaanderen subsidieert een project van vzw Climaxi, ’t Uilekot en het Gemeentebestuur van Herzele rond korte keten. Her-culi waait vanaf eind november de huiskamer binnen via een online kookprogramma én een pop up in de vroeger strijkwinkel op de Groenlaan te Herzele. https://www.climaxi.be/agenda/her-culi-hoofdgerechten-tarte-tatin-van-witloof-tempura-van-zoete-aardappel-pastinaak-en Streekwinkel, Groenlaan 31, 9550 Herzele Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

De Provincie Oost-Vlaanderen subsidieert een project van vzw Climaxi, ’t Uilekot en het Gemeentebestuur van Herzele rond korte keten. Her-culi waait vanaf eind november de huiskamer binnen via een online kookprogramma én een pop up in de vroeger strijkwinkel op de Groenlaan te Herzele.

Samen met chef Hugo De Bodt zochten we recepten voor ieders beurs, die voor 90% bestaan uit lokale producten: we filmden drie hapjes, drie hoofdgerechten en drie desserts…die perfect zijn voor een klein of groter feestje thuis, afhankelijk van de omstandigheden en het tijdstip.

Hoofgerechten: Garnituren bij onze hoofdgerechten: Tarte tatin van witloof, Tempura van zoete aardappel, pastinaak en soubiseaardappel.

Het online kookprogramma wordt uitgezonden op de Facebook-pagina van HER-CULI, via de website van 't Uilekot en van Climaxi vzw. Je kan er ook de receptuur en de ingrediënten terugvinden.

Her-Culi