Geschenkenbeurs Eco & Fair

Add to Calender 2019-12-06 19:00:00 2019-12-06 19:00:00 Geschenkenbeurs Eco & Fair | Climaxi Van 6 tot 31 december is er een geschenken beurs in de winkel in Herzele. Ben je op zoek naar een kadootje of wil je jezelf eens verwennen met een (h)eerlijk kado? Kom dan zeker langs in de nieuwe coöperatieve winkel Eco & Fair in Herzele. Wij steunen een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. We gaan voor kwaliteitsproducten en kiezen voor producten met een ecologische en sociale meerwaarde. https://climaxi.be/agenda/geschenkenbeurs-eco-fair-0 Groenlaan 39, 9550 Herzele Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Van 6 tot 31 december is er een geschenken beurs in de winkel in Herzele. Ben je op zoek naar een kadootje of wil je jezelf eens verwennen met een (h)eerlijk kado? Kom dan zeker langs in de nieuwe coöperatieve winkel Eco & Fair in Herzele. Wij steunen een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. We gaan voor kwaliteitsproducten en kiezen voor producten met een ecologische en sociale meerwaarde.

Onze winkel verkoopt bio-, streek- en fairtradeproducten. Het assortiment aan voeding bestaat uit snoepgoed, chocolade, pralines, koffie, fruitsap, witte en rode wijnen, bubbels, rum, jenevers, advocaat, bieren, chips, allerlei soorten pasta, tomatensauzen, olijven en olijfolie, pesto, tapenades, confituren,  kruiden, specerijen, azijnen, balsamico, rijst, …

Geraak je niet in Herzele? Eco & Fair webshop steunt een ecologische en rechtvaardige wereld door producten van Europese initiatieven te verkopen via een zo kort mogelijke keten. Daardoor komt er meer winst terecht bij de producent. We gaan voor producten van initiatieven die bouwen aan solidaire en faire wereld. We gaan voor kwaliteitsproducten die niet via de retailsector beschikbaar zijn en kiezen voor voeding die een ecologische en sociale meerwaarde heeft. Onze winst gaat naar organisaties die op dezelfde manier bezig zijn en vanuit die bezorgdheid actie voeren voor maatschappelijke verandering.

Naast de gebruikelijke Griekse producten, bieden we ook Italiaanse anti-maffia-producten van Libera Terra en Al Di La Dei Sogni aan, thee van de bezette Franse fabriek Scop-Ti, draagtassen van Lesbos Solidarity gemaakt van reddingsvesten door vluchtelingen en lokaal bier van ’t Uilekot. We voegen ook een cadeautip toe voor de eindejaarsperiode. We hebben een nestkastje gevuld met olijven voor 30 euro en een cadeaukistjes spaghetti voor 40 euro.

Je kan permanent bestellen via de webshop en afhalen in onze depots of langs gaan in winkels waar onze producten voorradig zijn. Deze winkels vind je in Herzele (Eco & Fair winkel, Groenlaan 39), Antwerpen (Toko 139, Statiestraat 139), Luik (Human Store, Rue de l’ Eglise 70 Chênée). Een deel van de producten vind je ook terug bij Akker & Ambacht in Gent en Veeakker Pintafish in Leuven.

De winkel in Herzele is open van di tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

geschenkenbeurs