Doe je zeg over het provinciaal fietsplan.

Add to Calender 2018-05-17 18:00:00 2018-05-17 18:00:00 Doe je zeg over het provinciaal fietsplan. | Climaxi De provincie Oost-Vlaanderen maakte een kaart met fietssnelwegen en fietsroutes die het fietsverkeer tussen wijken, deelgemeenten en dorpen veiliger en makkelijker moet maken. Die routes worden bewegwijzerd en de aanleg van verbeterde of nieuwe fietspaden in dit plan wordt voor 80 % gesubsidieerd door de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Gemeenschap. https://climaxi.be/agenda/doe-je-zeg-over-het-provinciaal-fietsplan vzw 't Uilekot Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

De provincie Oost-Vlaanderen maakte een kaart met fietssnelwegen en fietsroutes die het fietsverkeer tussen wijken, deelgemeenten en dorpen veiliger en makkelijker moet maken. Die routes worden bewegwijzerd en de aanleg van verbeterde of nieuwe fietspaden in dit plan wordt voor 80 % gesubsidieerd door de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Gemeenschap.

Een belangrijke stap voor alle gemeenten en dus ook voor Herzele. De provincie maakte een voorstel op. De gemeenteraad van Herzele moet op voorstel van de Gemeentelijke Begeleidingscommissie rond mobiliteit een definitief voorstel doen.

Volgens de Herzeelse fietsersbond, vzw Climaxi en vzw ’t Uilekot bespreekt men zo een voorstel best samen met de inwoners. Het zijn immers de gebruikers die best weten waar er problemen zijn en hoe zaken kunnen aangepakt worden, waar men fietspaden moet verbeteren of er nieuwe kan aanleggen.

Daarom nodigen wij iedereen uit om naar de plannen te komen kijken en na te denken over verbeteringen.

We stellen de plannen voor op donderdag 17 mei om 20 uur in vzw ’t Uilekot Groenlaan 39 te Herzele. Wie graag zo een plan in de bus of per mail bezorgd krijgt contacteert bet info@climaxi.be. We sturen het je dan door, zodat je je beter kan voorbereiden op de avond. Op de avond zelf nemen we voldoende tijd om alles uit te leggen.