Bistro@Herzele

Add to Calender 2019-06-02 09:00:00 2019-06-02 09:00:00 Bistro@Herzele | Climaxi Herzele heeft heel wat te bieden, ook op culinair vlak. Kom het ontdekken tijdens dit tastingevent rond het Schepenhuis en onder de bomen op de Groenlaan. De locatie wordt voor de gelegenheid zuiders aangekleed.
Ook op deze activiteit staat Climaxi met een Eco&Fair stand, met producten uit Zuid-Europa. https://climaxi.be/agenda/bistroherzele
't Uilekot vzw & De Wattenfabriek, Herzele Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public
Herzele heeft heel wat te bieden, ook op culinair vlak. Kom het ontdekken tijdens dit tastingevent rond het Schepenhuis en onder de bomen op de Groenlaan. De locatie wordt voor de gelegenheid zuiders aangekleed.
Deelnemers
Deze deelnemers bieden jou heerlijke proevertjes aan. Om de dorst te lessen en de magen te vullen. Voor groot en klein.
> ’t Pralikske
> Bakkerij De Vuyst
> Brouwerij De Ryck
> Brouwerij Van Den Bossche
> Casa Follia
> De Wijngaard
> Den Eeuwigen Beenhouwer
> Driesse wijnen
> Eco & Fair
> Elly’s In Broodjesland
> Kattekwaad
> Kokon
> Restaurant Alexander
> ’t Schitterend Ongeluk
> Studio Gelato
> Tartelien
> Tillies
> Versmarkt Martine
> Vini Fika
> Tuincentrum Goessens

Gratis toegang
De toegang tot dit tastingevent is gratis. Betalen aan de standen van de deelnemers gebeurt aan de hand van jetons, die op twee verschillende kassapunten aangeschaft kunnen worden.

Kidscorner en animatie
Voor de (aller)kleinsten is er een kidscorner met springkastelen, grime en gekke kapsels, een ballonnenplooier enzovoort. De volwassenen worden geëntertaind door Radio Star Live On Tour.
Eco & Fair banner