Kijken in de lente

Datum: 
zo, 10/04/2016 - 14:00 to zo, 01/05/2016 - 17:00
Type Activiteiten: 

Tegelijk met het literair festival 'Lezen in de Lente' organiseert ‘t Uilekot voor het eerst ook 'Kijken in de Lente', een groepstentoonstelling op een niet-voor-de-hand-liggende locatie in Herzele. Kunst hoort niet thuis in een steriele, koude omgeving. Kunst moet leven. Kunst hoort je te omringen in je dagelijks leven. Zodat ieder moment dat je een flard kunst opvangt, je een heerlijk gevoel beleeft. Daarom nodigen we jullie uit op onze tentoonstelling 'Kijken in de Lente', met als locaties en deelnemende kunstenaars:

Ex-Pitakot Peperstraat:

Herzeelse burcht:

‘t Uilekot:

En wil je dit ook in de praktijk omzetten door er te eten, werken, zitten, lezen, slapen (al dan niet snurkend), ... tussen de kunst? Contacteer ons (Filip 0496/718472) en we vinden samen wel een oplossing. We willen in elk geval al een aantal gerookte vissoorten presenteren die je niet zomaar in de vishandel terug vindt. Een slaatje met gerookte schelvis, rode poon of congeraal: we are yours! Een aperitief op de toren van de Burcht. Een andere gril: maak het ons wijs!

Alle tentoongestelde kunstwerken kunnen trouwens aangekocht worden. Hiermee motiveert u de kunstenaars om verder te gaan met hun creativiteit en geeft u aan ‘t Uilekot een bescheiden bijdrage om dit evenement de komende jaren verder uit te werken. Gratis inkom.

Openingsuren: van dinsdag tem zondag van 13u tem 17u. Op zondag 10 april, 14u is er een openingswandeling die naast deze locaties ook de tentoonstelling van ARTure vzw aandoet.