Oostende: voorstelling Het Visserijblad

Datum: 
di, 10/11/2015 - 13:00 to 15:00

Locatie

Café VEGE
H. Baelskaai 18
8000 Oostende
België
Type Activiteiten: 

 

Climaxi maakte samen met de mensen van het in 2013 stopgezette Het Visserijblad een éénmalig extra nummer.
Het is voor ons een actualisering van de Fish & Run 1 en 2 films. Er komt beslist nog een nr. 3, maar daar hadden we nu net te weinig centen en materiaal voor.
Het beste blad rond visserij nog eens uitgeven was dan ook een fantastisch alternatief. Oud-Hoofdredacteur Flor Vandekerckhove en Vormgever-fotograaf-tekenaar-doe het al Jo Clauwaert werkten aan dit nummer mee.
 
Het werd gedrukt op 1500 exemplaren en wordt gratis verdeeld.
 
Graag stellen wij het nummer aan jullie voor op dinsdag 10 november om 13 uur in Café VEGE Baelskaai 16 Oostende.
 
Uiteraard bieden we iedereen een drankje en een broodje aan. Je komst bevestigen kan dan ook handig zijn.
 
In het nieuwe nummer mag je naast de gebruikelijke columns, bijdragen van vissers, culturele stukken én historische stukken ook nieuws verwachten rond de pangasiusaffaire in Zeebrugge, elektrisch vissen en duurzame vislabels. Er ligt een mooie fotoreportage van de Oosteroever op jullie te wachten, een recept van Felix Alen, een gedicht van Peter Holvoet-Hanssen én een exclusief interview met Johan Vandelanotte.
 
Onze medewerkers: Flor Vandekerckhove, Jo Clauwaert, Filip De Bodt, Marnix Verleene, Chris Meyers, Philippe Godfroid, Peter Holvoet-Hanssen, Eddy Serie, Felix Alen, Jennifer Vrielinck, Antoine Légat, Marc Loy, Sarah Hutse en Famke Vekeman.