Open Raad Van Bestuur Climaxi

Datum: 
di, 06/01/2015 - 19:00 to 21:30

Locatie

Mundo B
Rue d'Edimbourg 26
1050 Brussel , VBR
België
Type Activiteiten: 

climaxiHet einde van het jaar nadert en Climaxi bereidt zich volop voor op een nieuw werkjaar.
Iedereen is alvast welkom op de Open Raad van Bestuur (6 januari) en op de Algemene Vergadering (10 januari).

 

Open Raad van Bestuur

De Open Raad Van Bestuur vindt plaats om 19u in Mundo B (Brussel).

Dinsdag om 19u organiseren we een open Raad van Bestuur. Daar discussiëren we onder andere over onze strategie voor inkomsten. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.

 

Gezocht: nieuwe leden voor Raad van Bestuur

Climaxi is een jonge sociaal-culturele beweging dat mensen in actie brengt rond klimaat en sociale rechtvaardigheid. Je kent ons misschien van onze films zoals Fish & Run, onze campagne Stop Steenkoolgas, of onze werking rond recht op energie/energie-armoede in Vlaams Brabant. Eerder dit jaar fusioneerden we met Friends of the Earth vzw.

Momenteel zijn we op zoek naar mensen die onze Raad van Bestuur graag willen versterken. De Raad van Bestuur werkt samen met onze twee gedreven werknemers en verschillende vrijwilligers in onze stuurgroep (een groep vrijwilligers die mee nadenken over inhoudelijk werk) om de richting van onze beweging te bepalen. De Raad van Bestuur staat ook in voor de financiën en de juridisch aspecten van de organisatie zoals tewerkstelling te garanderen.

Heb je interesse in de thema’s die we aansnijden? Heb je ervaring in het opstellen en opvolgen van begrotingen, vzw wetgeving, tewerkstelling, of heb je zin om op deze vlakken ervaring op te bouwen?

Neem dan zeker contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek !