HART BOVEN HARD

Datum: 
ma, 22/09/2014 (Ganse dag)

Locatie

Brussel, Gent en Antwerpen
België
Type Activiteiten: 

 HART BOVEN HARD is gegroeid tot een brede, diverse maatschappelijke beweging van mensen en organisaties die werken aan een solidaire samenleving en hopen op méér dan vijf jaar besparingspolitiek. Mensen uit cultuur, welzijn, jeugdwerk, onderwijs, socio-culturele verenigingen, vakbonden,... geloven samen in "hart boven hard".

De programmaverklaring wordt op 22 september publiek gemaakt, de dag waarop de Minister-president van de Vlaamse Regering de Septemberverklaring uitspreekt. We noemen ze daarom de 'Alternatieve Septemberverklaring'.

Programma van Maandag 22 september

13u00, Surlet de Chokierplaats (Brussel): startactie

's Middags vindt in Brussel de proclamatie van de alternatieve Septemberverklaring plaats, de verklaring afgeven wordt aan de minister-president.


20u30 in Brussel, Gent en Antwerpen:  debat

"Wat staat er met de nieuwe Vlaamse en federale regering op het spel? Wij trekken het ons aan. Nog maar net zal onze minister-president in het parlement zijn Septemberverklaring uitgesproken hebben, of wij leggen ze kritisch onder de loep. Met betrokken beschouwers. In drie steden tegelijk. Omdat er iets op til is."

Brussel: Beursschouwburg, Auguste Ortsstraat 20-28
Gent: CAMPO, Nieuwpoort 31-35
Antwerpen: Monty, Montignystraat 3


Meer info.