Rebelse Parade Gent

Datum: 
za, 19/07/2014 - 14:00
Type Activiteiten: 

Climaxi neemt deel aan de Rebelse Parade tijdens de Gentse Feesten stoet op zaterdag 19 juli vanaf 14u. 

Contact: famke@climaxi.org 

Op zaterdag 19 juli trekken we met een rebelse parade door Gent. In het zog van de officiële stoet laten we als Gentse middenveldsorgansiaties, buurt- en actiegroepen zien hoe het nog schoner en eerlijker kan in onze stad. Alle organisaties, vrijwilligers en actievelingen zijn welkom om met een creatieve en kleurrijke knipoog duidelijk te maken voor welke uitdagingen onze stad staat. Want Gent is geen eiland. Internationale conflicten en akkoorden, Europese besparingen en Belgische toestanden laten ook hier hun sporen zien. Gent is een stad waar we samen aan bouwen door geen uitdagingen uit de weg te gaan. Kortom: blijven lachen, blijven werken en nie pleuje!

We delen op 19 juli ons eigen krantje uit vol gedroomd nieuws. Aan het einde van de parade plannen we een ludieke persactie om goed de aandacht te vestigen op onze aanwezigheid. Spread the word via mail of Facebook!

We verwachten jullie op zaterdag 19 juli om 13u30 in de Kartuizerstraat voor lagere school ‘De Buurt’ (dicht bij Meerhem, waar de stoet start).

Verdere afspraken:

- Werknamiddag: woe. 9 juli – 13 uur – Masereelhuis (uitwerken persactie, krantje, persbericht, materiaal, …)

- Evaluatiemoment: don. 4 september – 19 uur