Lokale Acties

Klimaatavond in Zoutleeuw

Climaxi op toer door Vlaams-Brabant

klimaatavond zoutleeuwHoe kan je op het lokale vlak een dynamiek op gang brengen om je gemeente op het spoor van klimaatneutraliteit te zetten? Met die vraag in de binnenzak toert Climaxi momenteel rond in Vlaams-Brabant. Op donderdag 12 juni vond er een klimaatavond plaats in het pittoreske Zoutleeuw, in de Getevallei. Op de zolder van de prachtige Lakenhalle, kwamen heel wat mensen opdagen voor een bijzonder interessante gespreksavond, met sprekers van Wervel, 11.11.11, Mobiel 21, De Paddenbroek en Climaxi.

Parkveld blijft natuurlijk!

ParkveldVan vrijdag 11 tot zondag 13 augustus vindt op Parkveld in Heverlee (Leuven) 1het “Fiesta Partigiani” (feest van het verzet) plaats. We verwachten dat weekend een heleboel mensen voor een mix van muziekoptredens, workshops, wandelingen en ontmoeting.  Parkveld is een groene en agrarische zone van 34HA aan de Geldenaaksebaan, die al meer dan twintig jaar bedreigd wordt.

Leuven: Mobiliteit in de stad van overmorgen

Datum: 
ma, 08/05/2017 - 20:00 to 22:00
Type Activiteiten: 

Mobiliteit in de stad van overmorgen

Lezing door mobilitetsdeskundige Kris Peeters

Gevolgd door een panelgesprek met kritische Leuvenaars:
Bert Cornillie, lid coördinatieteam Straten Vol Leuven en Overleg Buurtcomités Kessel-Lo
Griet De Ceuster, directeur Transport & Mobility Leuven
Joris Van Damme, mobiliteitsprofessional en ideeënbricoleur die graag in Leuven woont en rondhangt. ...

The letter lounge Leuven

Datum: 
vr, 07/04/2017 - 19:00 to 22:00
Type Activiteiten: 

Alle woord addicts welkom elke veertien dagen in CEO om in elkaars gezelschap letters te verorberen of te produceren. We verzamelen om 19u, worden stil om 19u30 en gaan door met lezen of schrijven tot 21u30. Daarna babbelen we wat af. Toegang is gratis. Thee is er al. Breng gerust nog iets mee om te delen. We kijken uit naar jou!

Subscribe to RSS - Lokale Acties